![]() |
() () () () ()
|
Всіх,дякую !
|
Немов прийшла зима,всі фарби посіріли,
Немов з-під ніг кудись втекла земля, Липневі зорі в небі обімліли, Шепоче вітер в вітах:-Не твоя! -Вже не твоя,вже іншому всміхнулась, Вже іншому кохання віддала, І не чекай до тебе щоб вернулась, Вона пішла,вона пішла,пішла. . Пройшли роки і знову з осокора Співак сіренький пісню заспіва, Усе минуло,це було вже вчора, Чекав її ,вона все ж не прийшла. Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі, І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11002187577 |
Як все давно було.
Виктор Гала Як все давно було,а ніби-то як вчора, На тебе за воротами чекав, І слухали удвох,як в вітах осокора, Співак сіренький уночі співав. Сміялись небеса,з-за вишень сходив місяць, І липень зорі у ставку купав, З солодким щемом билось моє серце, Коли тебе уперше цілував. То неповторна мить,коли вуста злилися, Коли своїм теплом тебе я зігрівав, І та остання ніч,коли ми розійшлися, Коли тебе,той,інший в мене вкрав. |
Виктор в твоих стихах слышится мелодия которая затрагивает струны души,спасибо тебе!(F)
|
ВИКТОР,Спасибо за душевные стихи!
() () () () () |
І та остання ніч,коли ми розійшлися,
Коли тебе,той,інший в мене вкрав. (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) (nt) |
Дівчата,Всім дуже вдячний !
|
Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі,
І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Прекрасно! Надія помирає останньою. Молодець, Віктор! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
Співай же, соловей,хай стрепенуться зорі,
І тугу з серця співом проганяй, Життя пливе ,немов корабель в морі, Любов ще прийде.Ти її чекай! (F) (F) (F) (nt) (nt) (nt) Замечательные душевные стихи! |
С Днём защитника Отечества!
|
Як все давно було.() () () () ()
|
Дівчата,Всім дуже вдячний !
|
Ти, як весна.
Виктор Гала Ти,як весна в замріянім убранні, Немов би яблуня в рожевому цвіту, До тебе лину ввечері і вранні, Щоб тільки бачить вигадку оту. Беру цей цвіт загрублими руками, Вдихаю запахи зпізнілої весни, Впиваюсь в неї постарілими вустами, -О, скільки в тебе затаїлося краси. Росу тендітну вітер колисає, Біжить за хмарами розлючена гроза, З верби росинка на щоку спадає, А може не росинка,а сльоза? Весна,весна,як хочеться любити, Як хочеться дивитись вдалину, Пробігти полем,по траві ходити, Тобою жити і любить тебе одну |
Вірш супер!!!!!!1
|
ОСТРІВ
Віктор Гала Ти не чекай,що знову я прийду, Я в пам'яті дорогу загубив. Тоді й пізнав я істину гірку, Хто не любив,той мабуть і не жив. Дорога заростала бур'яном, Чи може хто її перекопав, Я йшов по ній весь час крізь бурелом, Спіткнувсь не раз,не раз на ній упав. Я підіймавсь і знов кудись спішив, Все намагавсь добігти до ріки, І ось добіг,та хтось мости спалив І вже мені нема куди іти. В'яжу плота і вже несе несе ріка, Он беріг той,та випало весло. Скотилась по щоці сльоза гірка, У вир з розгону пліт мій понесло. Розбитий пліт,на острові стою, Кругом вода,не видно берегів, Я згадую дорогу всю свою На острові,серед німих пісків. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11002274726 |
Я підіймавсь і знов кудись спішив,
Все намагавсь добігти до ріки, І ось добіг,та хтось мости спалив І вже мені нема куди іти. (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Усе на світі треба пережити І кожний фініш - це по суті - старт! І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт! Ліна Костенко (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
Надя,дякую !
|
СПАСИБО ЗА СТИХИ!!!
|
НАТАЛЬЯ І ЗАІНА , ДЯКУЮ ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
Ти не чекай,що знову я прийду,
Я в пам'яті дорогу загубив. Тоді й пізнав я істину гірку, Хто не любив,той мабуть і не жив. (F)(F)(F) |
Правнукам Кобзаря
Віктор Гала Тебе, засмучений Кобзарю, Твої теперішні онуки, Мабуть, народжені від суки Вже не згадають в Україні. А сон твій і тривожні думи Розтопчуть і піднімуть глуму, Розіб’ють лоба у поклонах Чужим монархам і іконам. І будуть раді, що рабами Здихати будуть під тинами, І будуть зватися хохлами, Не українцями-панами. На Україні байстрюками Живуть вони, і є катами, Ще й топчуть грішними ногами Мою країну й рідну мову, А землю доять, як корову. Деруть три шкури із народу, Щоб зберегти сучу породу, Кубло гадюче зберегти. Вони, теперішні іуди, Країну-неньку продають, Хто за доляри, хто за марки, За все, що тільки подадуть. Устань, Кобзарю, з домовини, І рідним словом вдар щосили, Та нагадай «синам» паршивим, Що гайдамаки із могили Із Гонтою ще повстають Та й Україною пройдуть. 10 березня 1998 рік © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11003094160 |
Тебе, засмучений Кобзарю,
Твої теперішні онуки, Мабуть, народжені від суки Вже не згадають в Україні. А сон твій і тривожні думи Розтопчуть і піднімуть глуму, Розіб’ють лоба у поклонах Чужим монархам і іконамЖесто,правдиво и творчески красиво!(F)(F)(F) |
Ще й топчуть грішними ногами
Мою країну й рідну мову, А землю доять, як корову. Деруть три шкури із народу, Молодець, Віктор! Ви маєте рацію! (F) |
Желаю счастья , радости , добра!
|
|
Дякую ! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
ГАЛЯ, ДЯКУЮ !
|
я желаю счастья вам
|
Правнукам Кобзаря
|
Анна і Галя , дякую !
|
Та веселий сонця промінець,
В хмарах якось відшукав шпарину, Відхилив перин легкий кінець, І заглянув в очі до дівчини. І прокинулась розбещена весна, А вночі,коли зима дрімала, Не прощавшись з місяцем ,вона Із полону босоніж тікала. Гори,ріки,луки і поля, Вже давно на весну тут чекали, Наповнялась квітами земля, Там ,де тільки що ступні її стояли. Вже вона й до тебе підійшла, На обличчі усмішка заграла, Ніби вишня рання розцвіла, Ніби ти сама весною стала. © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11003208702 |
Весна полонянка Віктор Гала
Заблукала, мабуть, десь весна, Календар вже й березень рахує, Тільки не шукай її дарма, Вона з Лютим місяцем ночує. Красень-місяць оком підморгнув, Заманив в свої любовні сіті, Стан весни дівочий пригорнув, І вона забула все на світі. Навтішалась,в його ліжку спить, Білими перинами накрита, На сторожі сну зима стоїть, Брами міцно на замки закриті. А за брамами розлючені вітри, Сон весни,як пси, охороняють, Не підкрастися до неї, не пройти, До весни нікого не пускають. |
Вже вона й до тебе підійшла,
На обличчі усмішка заграла, Ніби вишня рання розцвіла, Ніби ти сама весною стала. (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Чудово, Віктор! Якщо це комплімент всьому жіноцтву - ДЯКУЮ від усіх. Ми так уже весни заждались. (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
Красень-місяць оком підморгнув,
Заманив в свої любовні сіті, Стан весни дівочий пригорнув, І вона забула все на світі. Прекрасные строки () () () () () |
Вогонь кохання Віктор Гала
Любов не варто повертати, Вона пішла,її нема. Не треба іншої шукати, Вона тебе знайде сама. Вона тихенько підкрадеться, А то зненацька завіта, Ласкаво,ніжно усміхнеться, Немов прийшла на всі літа. Та ти не вірь їй,вона зрадить, Вона прийшла,вона пішла, Своїм вогнем тебе обпалить І ти згориш у нім дотла. У тім вогні горять багато, Я сам колись у нім горів, Та то було найбільше св'ято, Яке в своїм житті зустрів. А може то любов остання І знею в серці ти умреш? То ж хай горить вогонь кохання, Поки на світі ти живеш! © Copyright: Віктор Гала, 2010 Свидетельство о публикации №11003171538 |
А може то любов остання
І знею в серці ти умреш? То ж хай горить вогонь кохання, Поки на світі ти живеш! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) Віктор! Я давно не читала таких прекрасних, таких ліричних рядочків. Успіху Вам! (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
То ж хай горить вогонь кохання,
Поки на світі ти живеш!Мы все этого желаем. (F)(F)(F) |
Спасибо за стихи
ХХрани Вас Бог! |
А ЭТО ОТ МЕНЯ !
|
Часовой пояс GMT, время: 00:29. |
Работает на vBulletin® версия 3.8.7.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot
Форум для женщин. Молодёжный форум девушек