23.11.2010, 09:05 | #101 |
Местный
|
ОСІННІЙ ВАЛЬС
Закружляло в вальсі жовте листя. Під мелодію сумну й легку. В цьому ритмі вальсувало місто. А мене залишило саму. На душі осіння ностальгія. І мелодія Шопена в голові. Лай.ла.це відлітають роки. На 3/4.мої Роки різні.кольори осінні Там і сльози і моя печаль. Не жалію я.і вже не плачу. Сай собі.дурнесенькі.летять.авторське.
23.11.2010, 09:24 | #102 |
Местный
|
Алла БащенкоЗаливан
Трішки.душі. Боже.мій..20.літ пролетіли. Мов птахи шугнули у вись. Я незчулась.посивіли скроні. Вже іду до святої криниці.вклонюсь. Та всміхнусь ще незнаній я долі. Боже мій.Мої друзі для мене такі дорогі. І у кожного діти чудові. Скільки років пройщло. І вже скільки проплакано сліз. Та всміхнусь.ще незнаній я долі. Боже.мій.дай ще часу хоч каплю прожить. Не проспати.любить.цінувати. І останні хвилини.життєву захоплену мить. Лиш вдихати.і не видихати.(авторське)
23.11.2010, 09:52 | #103 |
Местный
|
Ластів,ята
Ластівки гніздо звили в оселі Ось.прямісінько.рука до стелі. Шестеро щасливих ластів,яток. Вже навчаються із мамою.літати. Слухають як ластівка щебече. Бач.сидить.рядком струнка малеча. Тільки ластівка змінила тон і співки. Поховались.лиш стирчать голівки. Прочитай і сам собі подумай. В цім велика для людей підказка. Батько й мама на своєму місті. І ростуть щасливі ластів,ятка!авторське
23.11.2010, 10:40 | #104 |
Местный
|
Запізнююся.
Мені здалося що я вже запізнююсь. На потязі життєвому догнати Оті мої літа.дівочі.і замріяні. Де біля хати жде рідненька мати. Вона мене полає.ще й наказуе. Щоб я була привітною й серйозною. щоб не дай бог не втрапила в халепу я. Та я була завжди амбіціозною. Любила так.що все життя .мов марево. До всього серцем я завжди підходила. І в маминих.мов золотих словах. . ЇЇ саму я молоду знаходила. Я вже запізнююсь..на потязі життя. Все кудись їду.жду і виглядаю. І батька рідного .я так і незнайшла. Його я все життя своє чекаю. Запізнююсь.та може ще є час. На радості.надії.сподівання. Нехай здісниться ще моє бажання. Про зустріч з батьком.і моїм коханням!
23.11.2010, 10:41 | #105 |
Местный
|
Для моїх українських друзів.декілька віршів(F) ()
22.12.2010, 19:11 | #106 |
Местный
|
ЗИМНИЙ БАЛ
Скользнула ножка по паркету. И легкий шолк упал на плечи. Бокал игристого .хмельного. вскружил ее.в холодный вечер. Она от счастья.опьянела. его руки касаясь.нежно. Люблю тебя шептали губы. Все также крепко .безмятежно. И музыка лилась.плутовка. Его щека небрита.вовсе. Ах.Алесашка.ночь. воровка. Тебя застанет без вопросов. Кружи ее в последнем вальсе. целуй ей нежное запястье. Она тебя ждала пол жизни. Любовь твоя она и счастье. И за окном сверкали свечи. Снежок ложился на дорогу. Меня Вы спросите.что дальше. А я не знаю.ей же Богу. .авторское
27.12.2010, 17:30 | #107 |
Местный
|
ЖЕЛАЮ ПОДРУГЕ.(X)
К сердцу дверцу приоткрой. . И пусти в него покой. Скоро уже старый год уйдет. Пожелай другим добра. Золота и серебра. Пусть любовь к тебе скорей придет. Не печалься.не грусти. Чтоб метели не мели. Растопи в душе своей печаль. Пожелай себе добра. Золота и серебра. И вина налей себе бокал. К сердцу дверцу приоткрой.авторское
14.01.2011, 18:50 | #108 |
Местный
|
Моє село у новорічних зорях.() .
Розсипаних по небу наче мак Різдво стрічає весело.святково Колядками,щедрівками в піснях. І бабусі збираючи копійку. Готують страви.сіно під кутю. Спечуть пиріг.наварять ще узвару,, Щоб очі бачили.та їли до схочу! Все у снігу.закуталось.пригрілось. Садок.колодязь.хата і тинок. Колядники в кожухи вже оділись. І групами ширяють по селу! Оце свята!Хтось стукає у вікна. Старий малого посівать привів. А той беззубий.вже читає вірша. Як батько на печі його навчив. Летить зерно у мамині кімнати. На щастя.на здоров,я на добро. Його не треба швидко підмітати. Щоб урожайно все в житті було! І кожний рік на ці святки Христові. Мов таїнство літає над селом. Христос рождається!Віншують чорноброві. Він наш Господь!Славімо всі його!авторське
15.01.2011, 19:35 | #109 |
Местный
|
Когда я уйду.
Когда я уйду.останутся горы в снегу. Останется небо.прозрачное синее небо. Останется мир.пусть останется мир над землей. И ветер шумит над прозрачной.холодной водою. Когда я уйду.останется память о нас. Как синий туман.туман над моей сединою. И горы в снегу.я ведь к ним возвращаюсь сейчас. В места где встречается небо и горы с землею. Когда я уйду.останется капля дождя. Расплачется грусть и не смоется даже слезою. Вернется весна.пусть она возвращается.пусть. Ведь жизнь без весны.лишь похожа на бурю с грозою. .стих появился после просмотра фильма.Сволочи в 2006 году.
15.01.2011, 19:40 | #110 |
Местный
|
Зимнее утро.(.реальная ситуация)
Алое солнце проснулось лениво. Красным крылом покрывая поля. Господи.Боже.как же красива. Утром февральским родная земля. Словно волшебник цветами играя. В небе лазурном звездочка спит. Я благодарна за все,что ты создал. Снег под ногами приятно хрустит. песню пою.и молитву читая. Руки раскинув я Бога прошу. Дай мне здоров,я и дай мне прощенья. В сердце своем лишь тебя я ношу. Словно услышав.на утреннем небе. Радуга вдруг.неоткуда взялась. Радуга??Спросите вы.невозможно!? Очи свои поднимая.молясь. Солнце в то утро одной мне светило. Чувство такое.не передать. Силы набравшись.домой я спешила. Маме своей обо всем рассказать.(.авторское)